divendres, 12 de desembre del 2008

Acta del 9 de diciembre (castellano/valencià)

(CASTELLANO)

Acta de la asamblea de estudiantes de la ETSID, Topografía y ADE de la UPV realizada el día 9 de diciembre de 2008, a la que acudieron 6 personas.
Orden del día y decisiones:


· Panel para carteles: se fija que la comisión de difusión se ocupará de diseñar un cartel para la próxima asamblea y Esteve se encargará de la impresión. Los carteles se colocarán en un tablón blanco del vestíbulo que el director de la escuela nos prometió.

· Futuras impresiones: cuando se necesite imprimir los futuros folletos, Alejandro y Raúl se repartirán la realización de las impresiones.
· Lugar fijo para las asambleas: se tratará de conseguir el salón de actos para la próxima asamblea.

· Carteles panfleto: la comisión de redacción se debe de ocupar de redactar una serie de puntos clave sobre el E.E.E.S. para que la comisión de difusión haga carteles panfleto.
· Correos: cada persona debe de ocuparse de conseguir el correo de sus compañeros de clase.

· Audiovisual: se establece realizar proyecciones de videos sobre Bolonia en la escuela después de navidad.

La próxima asamblea será el lunes 15 de diciembre a la 13:30 en el vestíbulo (hasta que se sepa si se puede realizar en el salón de actos).


------------------------------------------------
(VALENCIÀ)
Acta de l'assemblea d'estudiants de la ETSID, Topografia i ADE de la UPV realitzada el dia 9 de desembre de 2008, a la qual van acudir 6 persones.
Ordre del dia i decisions:

· Panell per a cartells: es fixa que la comissió de difusió s'ocuparà de dissenyar un cartell per a la pròxima assemblea i Esteve s'encarregarà de la impressió. Els cartells es col·locaran en un tauló blanc del vestíbul que el director de l'escola ens va prometre.

· Futures impressions: quan es necessiti imprimir els futurs fullets, Alejandro i Raúl es repartiran la realització de les impressions.

· Lloc fix per a les assemblees: es tractarà d'aconseguir el saló d'actes per a la pròxima assemblea.

· Cartells pamflet: la comissió de redacció es deu ocupar de redactar una sèrie de punts clau sobre l'E.E.E.S. perquè la comissió de difusió faci cartells pamflet.

· Correu-vos: cada persona deu ocupar-se d'aconseguir el correu dels seus companys de classe.

· Audiovisual: s’estableix realitzar projeccions de vídeos sobre Bolonya en l'escola després de Nadal.

La pròxima assemblea serà el dilluns 15 de desembre a la 13:30 en el vestíbul (fins que se sàpiga si es pot realitzar en el saló d'actes).